Wednesday, January 9, 2008

new day...

new day, new post (sau mai bine zis new evening k ziua de azi nu prea am simtit-o :D)
...aseara aveam de gand sa scriu un post intitulat "cum sa faci sa te urasca prietenele baietilor cu care te intelegi bine in 10 pashi simpli", asta asha casa continuam traditia cu cei 10 pashi simpli, dar am zis ca totusi nu sunt 10 pashi, tot ce trebuie sa faci este sa be friendly si comunicativa... si gata, totul e rezolvat... chiar daca vorbeshti numai p net cu tipu respectiv, evident k esti o amenintzare pt relatia ideala pe care o au acestia, like evident k o sa o lase pt tine care reprezinti doar nishte cuvinte p un ecran :))... in fine, sa o lasam balta k nu asta e important ;)
...9 ianuarie, zi insorita in timisoara, trezirea pe la 12 (atat a mea cat si a soniei kre se presupune ca lucreaza de la 8 =)) ) si apoi munca de convingere p kre tre sa o duci ca sa iasa sonia din casa pt k pur si simplu nu vrea asta, avand "a bad hair day"
...drumul spre faculta, the fresh air, gandul la colocviul de la engleza de la ora 6 ;))... seminarul de drept kre in mod surprinzator, azi a fost chiar amuzant k avea profa chef de dume (probabil ca nu era mahmura de aseara din CCCP), chiulul de la seminarul de mate cu profa fara personalitate (adik o cafea,doua prin complex):))... colocviul la engleza la nivel de gradi (aprox) de la care am ieshit prima fiind ceva cam enervata de intrebarile colegilor "doamna,cum se spune linii?" sau "doamna, cum se scrie abroad?"
...drumul spre casa(slava cerului k a fost sonia marinimoasa si a venit dupa mine), aprovizionarea cu tzigari si inventarea unui nou fel de manacare... cam in asta consta ziua de azi...
...de fapt, nu e gata, astept o surpriza din partea "unei prietene", dar intarzie sa apara... pacat, chiar imi doream sa fiu din nou la ignore =))

good night, everyone :p

No comments: